beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

1.Poeder wenkbrauwen/ Ombre wenkbrauwen Prijslijst PMU <--Klik

Poeder wenkbrauwen/ Ombre wenkbrauwen zijn de nieuwste trends op het gebied van PMU wenkbrauwen. Deze technieken worden uitgevoerd met een apparaat. De inkt wordt op een voorzichtige manier de huid ingedrukt met een micro naaldje. Hierdoor hoeft de naald minder diep in je huid te komen.

Voordelen

  • Geen pijn. 
  • Geen beschadigingen van de huid en littekenweefsel voorkomen. 
  • Deze techniek is niet te opvallend. Dus  goed voor mannen of vrouwen die natuurlijke wenkbrauwen mooi vinden.
  • Deze techniek pakt makkelijker dan de hairstroke (microblading) techniek. 
  • De techniek is bij  alle soorten huidtypes mogelijk. Vooral bij de oudere, vette huid met grove poriën is dit een veel toegepaste techniek.

      

Poeder wenkbrauwen 

De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Alsof je met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw zelf hebt getekend. Voor het pigmenteren van wenkbrauwen gebruiken we nooit een strakke lijn, waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat. 

1.1 Poeder wenkbrauwen geen verloop

Voor vrouwen die liever geen overloop van licht naar donker willen hebben, maar voorkeur geven aan een volledig gepoederde wenkbrauwen.


1.2 Poeder wenkbrauwen verloopt van licht naar donker


1.3 Ombre wenkbrauwen : Poeder techniek aan de voorkant + schaduw techniek in het midden tot de staart donkere en strakker lijn gezet. 

Het resultaat make-up look mooi strakke wenkbrauwen, maar ook natuurlijke zacht aan de voorkant. Dit blijf langer zitten dan poeder en hairstroke techniek.