beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

Permanente Make-Up Lippen

Wakker worden met perfect ingekleurde lippen, wie wilt dat nou niet?

Met PMU Lippen zien de lippen er elk moment van de dag er verzorgd uit. Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm, dan is dat mogelijk. Heb je vervaagd lipcontour, dan kunnen wij dit ook mooi corrigeren. Ook smalle lippen kunnen wij optisch voller laten lijken. En ook lippen zonder kleur kunnen we weer een frisse kleur geven. 

I 💋 INK Lip Collections    Je wordt behandelt met topkwaliteit pigmenten van Tina Davies (www.tinadavies.com)

Deze Tina Davies I ❤️ INK LUST Lip Collection is een mooie lip pigment set met de meest populaire en iconische kleuren voor iedere vrouw.Welke kleuren zijn er mogelijk voor de PMU Lippen?

We hebben verschillende tinten in roze, perzik, nude en rood. Het kleurenaanbod varieert van transparante kleuren tot iets meer dekkende kleurenIndien je een favoriete lipstick of lipgloss kleur hebt kun je deze meenemen naar de behandeling. We kunnen dan ook kleuren mengen die zo dicht mogelijk bij jou favoriete kleur komt.

PMU Lippen is geen vervanging voor lippenstift. Hou er rekening mee dat het pigment in de huid wordt geplaatst en niet op de lippen ligt zoals lippenstift. De permanente make up heeft na genezing altijd lichte geworden, maar wel in de kleur van je favoriete liptint die 2 tot 5 jaar zichtbaar blijft, afhankelijk van persoon tot persoon. 

  1. Het huidtype: Dit heeft onder meer te maken met de natuurlijke celvernieuwing 
  2. Je lifestyle en gezondheid: Veel in de zon of onder de zonnebank.
  3. Kleur: voor intensere en donkerdere kleurtinten pakt beter en blijft langer dan natuurlijke kleuren.
  4. Techniek:  Fullips blijft langer dan Aquarel Lips.

 

Koortslip na de pmu behandeling? Waarom gebeurt het en wat kun je er tegen doen?

Voor meer informatie ( klik op de vragen)

 

 


Hoe Ziet de behandeling eruit? 

Voorafgaand aan de behandeling nemen ik een intake af met daarin jouw wensen en verwachtingen. Hierna wordt de kleur bepaald en worden en contouren getekend, Ben je het er mee eens, dan wordt de verdovende zalf (Emla) aangebracht. Hierna beginnen wij met pigmenteren. Na de behandeling geef ik nazorginstracties mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Direct na de behandeling zal het aangebrachte pigment donkerder overkomen en lijkt het alsof de lippen dik beschilderd zijn. Ook zijn ze iets gezwollen. Schrik hier niet van, de kleur van de lippen wordt minstens 50%-70% lichter van kleur na het genezingsproces. Na ongeveer 36 uur zal de zwelling verdwenen zijn.

Vanaf de 3e dag zullen er pigmentkorstjes ontstaan op de lippen. Deze mag u er niet afkrabben, doet u dit toch kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen. 

Na ongeveer 5 tot 6 dagen de pigmentkorstjes zullen vanzelf loslaten als de huid eronder begint te genezen. 

Na ongeveer 7 dagen is er bijna niets meer te zien van de pigmentatie. Dit is een normale reactie. 

Na 3-4 weken zal de kleur ineens weer tevoorschijn komen. Na de 1ste behandeling kan 50-70% van de behandeling vervagen. Na de 2e

behandeling is dat maar 30%, daarom is het eindresultaat pas zichtbaar na de nabehandeling.

Het totale genezingsproces duurt 6-8 weken, daarna kunnen de lippen worden na behandeld.


Kunnen we buiten de natuurlijke liplijn gaan? 

Ja, slechts 2 mm. De huid op de lippen is niet hetzelfde als op het gezicht en dingen kunnen eruit zien onnatuurlijk worden of onvoorspelbaar worden als we te ver buiten de natuurlijke liplijn PMU zetten.