beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

2. Schaduwde wenkbrauwen  Prijslijst PMU <--Klik

De wenkbrauwen worden in één of 2 kleuren opgebracht. Na de behandeling lijkt het alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd. ( strakke wenkbrauwen van voorkant tot de staart) 

Vroeger werd deze methode gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Maar jammer genoeg werd de pigmentatie vaak te diep gezet, waardoor de pigmentatie een tatoeage werd waarvan de kleur verkleurde naar een onnatuurlijke kleur.

Maar de tijden veranderen en gelukkig ook de pigmenten en technieken. Want wanneer deze techniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht is het een prachtige methode om een bestaande wenkbrauw te perfectioneren. Bij deze methode wordt met de permanente make-up-machine het kleurpigment in de huid gepoetst. Zo ontstaat er een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Hiermee kan ook van lichte kleur naar donkere kleur gewerkt worden. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, kan na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de nabehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. 

Voordelen

  • De techniek is bij  alle soorten huidtypes mogelijk. 
  • Deze techniek blijf langste zitten. De model blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar.
  • Mooi strakke en opvallen wenkbrauwen dus niet voor vrouwen die natuurlijke wenkbrauwen mooi vinden.

2.1 Met 1 Kleur


2.2 Met 2 kleuren