beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

 17. Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden? 

Voor de PMU behandelingen neem ik alle tijd, want PMU doe je niet in een opwelling. Daar denk je goed over na en ik denk met je mee over hoe je het graag wilt. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment, en de te gebruiken techniek. 

Over de vorm van PMU 

  • Wenkbrauwen worden ook altijd vooraf uitgemeten en voorgetekend met waterproof wenkbrauwpotlood om zo de gewenste vorm te bepalen. Perfectie is ons doel, maar niets is perfect! Geen enkel gezicht is symmetrisch. Er is geen ‘standaard’ vorm. Ik kijk altijd naar je persoonlijke wensen en naar je gezichtsvorm. Ik wil de wenkbrauwen altijd zo natuurlijk mogelijk houden en vinden het belangrijk dat ik het beste uit je eigen wenkbrauw kan halen. Uiteraard geven ik ook een persoonlijk advies en mijn eerlijke mening.
  • Houd er wel rekening mee dat de gezette PMU iets kunnen krimpen. Nadat de wond goed is genezen zal deze ongeveer 5 tot 10% krimpen.

Over de kleur van PMU.

  • Ik kan van te voren nooit garandeer dat je huid de kleur niet afstoot waardoor de behandeling niet het gewenste resultaat oplevert. Ik voer de techniek uit zoals het hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd en ligt dit vaak aan de eigen huid en ook de verzorging na behandeling.
  • Je ziet echte resultaat van de behandeling pas na 4 tot 5 weken. De kleur vormt zich in samenwerking met je eigen pigment. Het heeft tijd nodig om te vormen.  
  • Na 5-6 weken vindt de 2e behandeling plaats. Bij de 2e behandeling kan ik pas goed zien hoe de huid op de pigmenten reageert en daar verdere behandeling op aan passen. 
  • Zijn je eigen haartjes lichter dan raden wij altijd aan om de haartjes om de zoveel tijd te verven om te voorkomen dat er een lichte waas op de behandelde wenkbrauwen te zien is.