beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

4. Hoe ziet de PMU behandeling er uit ? Hoelang duurt een PMU behandeling?

Een behandeling duurt variërend van 1,5 tot 3,5 uur. Afhankelijk van welke behandeling voor je geldt. Wij vinden het belangrijk om rustig te werken. Dit levert het beste resultaat.

  • We bespreken je wensen en verwachtingen over de vorm en kleur. Wenkbrauwen worden ook altijd vooraf uitgemeten en voorgetekend met waterproof wenkbrauwpotlood om zo de gewenste vorm te bepalen. Perfectie is ons doel, maar niets is perfect! Wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweeling! Er is geen ‘standaard’ vorm. Ik kijk altijd naar je persoonlijke wensen en naar je gezichtsvorm. Ik wil de wenkbrauwen altijd zo natuurlijk mogelijk houden en vind het belangrijk dat ik het beste uit je eigen wenkbrauw kan halen. Uiteraard geef ik ook een persoonlijk advies en mijn eerlijke mening.

  • Houd er wel rekening mee dat de gezette PMU iets kunnen krimpen. Nadat de wond goed is genezen, zal deze ongeveer 5 tot 10% krimpen.

  • Ben je het er mee eens, dan wordt de verdovende zalf (Emla) aangebracht.( 15 minuten)

  • We beginnen nadat jij tevreden bent over de vorm en de kleur met de pigmentatie behandeling.

  • Je krijgt nazorg instructies uitgelegd: hoe beter je de instructies opvolgt, des te beter je genezen resultaat.

  • Na 6 weken kom je terug voor je 2e behandeling. Bij de 2e behandeling kan ik pas goed zien hoe de huid op de pigmenten reageert en daar verdere behandeling op aanpassen.

5. Is het pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Veel hangt af van uw huidtype. De ene huid reageert totaal niet en de andere huid wordt bij het minste geprikkeld, zoals het vaak is als men bijvoorbeeld de wenkbrauwen laat epileren. De ene persoon ligt er ontspannen bij, de ander vindt het een onprettige gewaarwording.

Er kan eventueel gebruik worden gemaakt van Emla-creme. Ook kunt u een half uur van te voren 2 paracetamol innemen.(geen andere pijnstillers in te nemen)