beautysalon  Alicia Rotterdam
" Het geheim van een natuurlijke uitstraling "

18. Is het mogelijk om PMU te laten toepassen als ik PMU bij andere salon hebt gehad?

Heb je jouw PMU elders laten zetten of is deze mislukt? Aangezien ik niet van te voren kan bepalen wat de mogelijkheden zijn, vraag ik eerst foto's van je PMU (zonder bijteken) naar mijn WhatsApp te sturen (+ 31 6 36491956). Ik kan de geplaatste PMU dan beoordelen, de mogelijkheden met je doorspreken en je hiervoor een vrijblijvende prijsopgaven aanbieden. 

19. Permanente Make-up duur?

Een veel gehoorde opmerking is dat Permanente Make-up duur is. Als je kijkt naar hoe lang de behandeling duurt en het effect ervan is het absoluut niet duur. 

Kapper : Knippen, kleuren en föhnen, kost elke 5 á 6 weken 70 euro op jaar basis ruim 600 euro. 

Wimperextensions : Nieuwe set gemiddeld 2 keer per jaar€80,- 4 wekelijks opvullen á €40,- Kosten op jaarbasis zo’n €600,-

PMU poeder wenkbrauwen: Eerste behandeling á € 195 ,-. Jaarlijks bijwerken kost € 95 - Bij veel klanten volstaat zelfs 1 maal in de 2 jaar!

Voorafgaand aan dat ik de naald bij jou in de huid kan/mag zetten, heb ik de nodige investeringen gedaan. In zeer goede scholing, hoogwaardige apparatuur en pigmenten, hygiënische werkwijze, een GGD-vergunning en het regelmatig volgen van internationale masterclasses om de nieuwste en mooiste technieken aan te kunnen bieden.

Je mag bij mij het bedrag ineens betalen bij de eerste behandeling maar ik bied ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, dus bij elke behandeling een gedeelte. Ga voor de prijzen naar pagina de prijslijst Permanente make-up.